Afslankstudio Linea Body Care

Afslanken bij Linea, Spectaculair Afslanken Met Geluidsgolven. Vet Definitief Weg... Anti Cellulite... Voor uw figuur- en huidproblemen hebben wij een oplossing! Linea Body Care geeft behandelingen op maat voor lichaam en gezicht zowel voor mannen als vrouwen. Esthetisch verantwoord.

Contact | Route | Voorwaarden | Copyright | Disclaimer
home » meer weten » over awt

Over AWT

Acoustic Wave Therapy
 
Cellulite

Cellullite komt voor bij 90% van de volwassen vrouwen. Ongeacht ras, huidskleur, gewicht en gezondheid. Het komt met name voor op speciale gebieden zoals: billen, buiten- en binnenkant van de dijen en heupen, op een droge en verslapte huid. Cellulite wordt niet veroorzaakt door overgewicht, maar de uiting van cellulite kan wel worden versterkt door overgewicht. Cellulite komt voor bij zowel vrouwen met overgewicht als vrouwen met een gezond gewicht. Zelfs slanke vrouwen kunnen last hebben van cellulite. Doordat vetcellen in het onderhuidse vetweefsel toenemen worden er bobbels gevormd door clusters verkleefde vetcellen. Door een verslechterde bloedcirculatie en afvoer van vocht verharden de onderhuidse celclusters. Resultaat: afvalstoffen, vet en vocht hopen zich op. Zo ontstaan er behalve bobbels ook putjes in de huid. De aanwezigheid van cellulite is een esthetisch probleem voor de meeste vrouwen van 18 jaar en ouder en kan leiden tot aanmerkelijke psychische problemen en lage eigenwaarden.
Klik hier voor meer informatie over cellulite.
 
Huidverslapping

De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces maar ook door luchtverontreiniging, stress, zonlicht, levensstijl en medicijngebruik. Naarmate men ouder wordt neemt de celdeling af. Als gevolg hiervan stagneert de natuurlijke vochtregulatie en vermindert de elasticiteit. De cellen die elastine en collageen maken, zijn de fibroblasten. Bij een jonge huid worden deze cellen nog iedere 21-28 dagen vernieuwd, maar naarmate men ouder wordt, vindt dit proces nog slechts iedere 40-45 dagen plaats. Elk jaar verliezen we 1% van ons natuurlijke collageen. De huid zal slapper worden en rimpels kunnen gaan verschijnen. Tijdens de menopauze gaat dit proces drastisch sneller. Het is dus belangrijk om de cellen te prikkelen weer collageen aan te maken.
Door de natuurlijke productie van collageen en elastine te stimuleren, wordt de huid geholpen om weer zacht, stevig en veerkrachtig te worden. Behandelingen kunnen uitgevoerd worden op gebieden zoals; buik, billen, benen, heupen en armen.


 
De effecten van AWT op de opperhuid en het onderhuidsbindweefsel

Voor AWT: Vergrote vetcellen komen omhoog naar het huidoppervlak, wat de huid de typische sinaasappelschil uitstraling geeft. De verticale inelastische bindweefselvezels trekken niet samen met het omliggende vetweefsel, hetgeen leidt tot de ongewenste kuiltjes. Lokale bloedcirculatie wordt aanzienlijk verminderd.

Tijdens AWT: akoestische golven worden ingevoerd in het lichaam. Het bindweefsel ontspant, en de stevigheid van de opperhuid neemt toe. Bloedcirculatie in het weefsel is aanzienlijk verbeterd. De productie van collageen wordt gestimuleerd en de lederhuid en de opperhuid worden verstevigd. Het stimuleert de vetafbraak, vetcellen worden kleiner. De lymfestroom versnelt en de celwand wordt permeabel waardoor de stofwisseling tussen de cellen verbetert.

Na AWT: De resultaten van de AWT® zijn verbeterd. Stevigheid en herstel van de natuurlijke elasticiteit van de huid en het bindweefsel zijn verbeterd, samen met een zichtbare en langdurige verbetering van de huidstructuur.

Het bedrijf achter de AWT
 
STORZ Medical is een Zwitsers bedrijf, opgericht in 1987 en is een onderdeel van de Karl STORZ groep. De producten hebben zich over de hele wereld bewezen in de urologie, orthopedie, sport-geneeskunde, revalidatie, gastro-enterologie, cardiologie en dermatologie. Akoestische golven worden als sinds 1980 met groot succes in de geneeskunde toegepast voor het vergruizen van nierstenen. Sinds 1990 worden pees- en spierklachten met behulp van akoestische golven succesvol behandeld. Ook de hedendaagse anti-cellulite behandeling maakt gebruik van deze techniek.


Linea Afslankstudio | Witte de Withstraat 27 | 5666EH | Geldrop | Tel. 06-41834703 | info@lineabodycare.nl | K.v.K.nr. 52066975 | BTW.nr. NL850286414B01