Afslankstudio Linea Body Care

Afslanken bij Linea, Spectaculair Afslanken Met Geluidsgolven. Vet Definitief Weg... Anti Cellulite... Voor uw figuur- en huidproblemen hebben wij een oplossing! Linea Body Care geeft behandelingen op maat voor lichaam en gezicht zowel voor mannen als vrouwen. Esthetisch verantwoord.

Contact | Route | Voorwaarden | Copyright | Disclaimer
home » behandelmethodes »

LPG

VelaSmooth

De VelaSmooth behandeling maakt korte metten met overtollige vetrolletjes, een verslapte huid en cellulite. (Hoewel cellulitis en cellulite door elkaar gebruikt worden, we bedoelen de sinaasappelhuid). De behandeling met VelaSmooth is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage gecombineerd met radiofrequente stroom en licht, die voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie zorgt. (VelaSmooth gaat hiermee verder dan andere cellulite behandelingen) Vetophopingen nemen hierdoor af en de huid krijgt haar elasticiteit weer terug.

Cosmetisch en huidtherapeutisch

De VelaSmooth behandeling geeft ook zeer goede resultaten bij het losmaken van verkleefde littekens, brandwonden, lymfedrainage, pijnbestrijding en het verlichten van zware benen. Ook als voor- en nabehandeling bij bijvoorbeeld liposuctie wordt de VelaSmooth behandeling veelvuldig geadviseerd door plastisch chirurgen.

Huidverstrakking en de aanpak van cellulite

Meer dan 80% van alle vrouwen heeft last van cellulite, ongeacht het gewicht of BMI. De typische probleemzones zijn de bovenbenen, dijen en billen. De verkeerde vetopslag, net onder het huidoppervlak, drukt op het omliggende weefsel en stagneert de doorbloeding, met als gevolg cellulite.

Nieuw in de strijd tegen cellulite is de drievoudige aanpak van de VelaSmooth: de eerste "kliniektechniek" op basis van licht, energie en massage inéén. VelaSmooth zorgt voor huidverstrakking, een egale huid en heeft een liftend effect!

Het volume van de vetcel vermindert en de structuur binnen de vetcel wordt aangepakt, waardoor het behandelde gebied gladder en elastischer wordt. Daarnaast zorgt de radiofrequentie voor een milde contractie, waardoor het gebied wordt gelift en verstevigd. Gelijktijdig stimuleren de rollers de bloedcirculatie en de lymfedrainage hetgeen resulteert in een gezonde huid.

Er zijn 10 tot 15 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De behandeling duurt 35 minuten. VelaSmooth werkt pijnloos en effectief. Het resultaat is natuurlijk persoonsgebonden, maar de meeste personen zien na de 5e behandeling de eerste resultaten. Een onderhoudskuur is aan te bevelen.

De voordelen voor u op een rijtje:
 
VelaSmooth is een diepgaande bindweefselmassage die:
  • Cellulite bestrijdt en de contour verbeterd
  • De bloed- en lymfecirculatie stimuleert
  • De afvoer van afvalstoffen bevordert
  • Een verslapte huid verstevigt (na bv liposculpture, zwangerschap of dieet)
  • De verklevingen van littekenweefsel los maakt
Een apparaat dat de tijd terugzet

Behalve een esthetische en een therapeutische werking heeft VelaSmooth ook vele gunstige antiveroudering resultaten. VelaSmooth kan afgestemd worden op elke leeftijd en is bijzonder doeltreffend bij de bestrijding van de gevolgen van de tijd, die niet stilstaat. Immers, met het klimmen der jaren kunt u meer last krijgen van stoornissen in de bloedsomloop, wordt cellulite uiterlijk steeds sterker en verliest de huid haar soepelheid. In het gezicht verschijnen rimpels of vetophopingen die de huid verslappen (bijvoorbeeld een onderkin of hangwangen). Door de plaatselijke bloedsomloop te stimuleren kan VelaSmooth de soepelheid van het bindweefsel verbeteren en daarmee dus ook het uiterlijk en de veerkracht van de weefsels. Door een behandeling van het gezicht worden de rimpels verzacht en de plaatselijke ophopingen verminderd, terwijl de weefsels op natuurlijke wijze gestimuleerd worden.

Onweerlegbare resultaten

U krijgt twee maal per week een behandeling. De opmerkelijke en soms spectaculaire resultaten van de therapie zijn al snel te zien. Sommige cliënten worden zoveel slanker dat ze een of twee maten kleinere kleding kunnen dragen! De veranderingen vinden plaats in de gebieden die dat het meest nodig hebben, zonder dat zij een volumevermindering veroorzaken waar het niet wezenlijk is, met name van gezicht en borsten.


Linea Afslankstudio | Witte de Withstraat 27 | 5666EH | Geldrop | Tel. 06-41834703 | info@lineabodycare.nl | K.v.K.nr. 52066975 | BTW.nr. NL850286414B01