Afslankstudio Linea Body Care

Afslanken bij Linea, Spectaculair Afslanken Met Geluidsgolven. Vet Definitief Weg... Anti Cellulite... Voor uw figuur- en huidproblemen hebben wij een oplossing! Linea Body Care geeft behandelingen op maat voor lichaam en gezicht zowel voor mannen als vrouwen. Esthetisch verantwoord.

Contact | Route | Voorwaarden | Copyright | Disclaimer
home » behandelmethodes » acoustic wave therapy (awt)

Acoustic Wave Therapy (AWT)

NIEUWE BEHANDELING TEGEN CELLULITIS EN PLAATSELIJK VET

Wereldwijd wordt er heel wat afgesmeerd en ingewreven in de hoop zichtbaar resultaat te behalen in de strijd tegen cellulitis. Helaas vaak niet afdoende. Daar brengt Linea verandering in. De Acoustic Wave Therapie (AWT) is een effectieve behandeling voor een gladde huid op de bovenbenen, billen en armen. Tevens kunnen plaatselijke vetophopingen worden verminderd op o.a. buik, billen en dijen. AWT is ontwikkeld door Storz Medical uit Zwitserland, een gerenommeerd bedrijf wat o.a. niersteenvergruizers voor ziekenhuizen maakt. In Amerika is AWT reeds een groot succes. Een betrouwbare en veilige behandeling waar uitgebreid medisch onderzoek naar is gedaan.
AWT is bekend van televisie (Beauty Plus) en de favoriet van vele bekende sterren zoals Madonna die zo enthousiast is over de resultaten dat ze haar eigen AWT in huis heeft gehaald! Die luxe kunnen we ons niet allemaal permitteren, daarom bent u van harte welkom bij ons!

Bekijk de film door op de pijl te klikkenHOE WERKT HET


De AWT behandelt de huid met pulserende perslucht terwijl de onderliggende huid, waar de cellulitis zich bevindt, wordt behandeld met drukgolven. De kracht van de akoestische schokgolven verbrijzelen en vernietigen de vetcellen. Het stimuleert de aanmaak van bloedvaatjes in het behandelde gebied waardoor er een betere doorbloeding ontstaat met als gevolg een stevigere en gladdere huid met minder vetweefsel en cellulitis.

DE BEHANDELING

Voor behandeling van het probleemgebied wordt de huid ingesmeerd met een geleidende gel die koel aanvoelt. De probleemzone wordt eerst behandeld met een speciale behandelkop die de doorbloeding stimuleert en de huid klaar maakt voor de drukgolven. Hierna wordt er van behandelkop gewisseld en kunnen de drukgolven toegepast worden, u voelt snelle opeenvolgende “tikken” op uw huid. In de meeste gevallen wordt dit niet als onprettig ervaren. Bij stevige cellulitis kan het wat gevoelig zijn, we passen de intensiteit hierop aan. Ter afsluiting van de behandeling wordt er wederom met een ander handstuk gewerkt om de vernietigde vetcellen in beweging te krijgen. U kunt zich hierna weer aankleden. De behandeling zal afhankelijk van het te behandelen gebied 20 tot 45 minuten duren. U kunt direct uw normale werkzaamheden hervatten.
 
BEHANDELPLAN

In het totaal en afhankelijk van de probleemzone vinden er gemiddeld 10 behandelingen plaats in kuurverband. Voor een optimaal resultaat ondergaat u twee maal per week gedurende 5 weken een behandeling, daarna is een onderhoudsbehandeling van 1 keer per maand voldoende. De kosten per behandeling zijn € 65,- per probleemzone.

Meer weten? KLIK HIER


Linea Afslankstudio | Witte de Withstraat 27 | 5666EH | Geldrop | Tel. 06-41834703 | info@lineabodycare.nl | K.v.K.nr. 52066975 | BTW.nr. NL850286414B01