Afslankstudio Linea Body Care

Afslanken bij Linea, Spectaculair Afslanken Met Geluidsgolven. Vet Definitief Weg... Anti Cellulite... Voor uw figuur- en huidproblemen hebben wij een oplossing! Linea Body Care geeft behandelingen op maat voor lichaam en gezicht zowel voor mannen als vrouwen. Esthetisch verantwoord.

Contact | Route | Voorwaarden | Copyright | Disclaimer
home » behandelmethodes » futura pro ultratone

Futura Pro Ultratone

Intensief verstevigen, liften, verjongen en stroomlijnen!

Er bestaan reeds meerdere Ultratone apparaten op de Nederlandse markt. Echter, de Futura Pro Ultratone is de allernieuwste en meest geavanceerde versie ooit! Deze biedt tot nu toe ongekende mogelijkheden. Dit veelzijdige apparaat is ontwikkeld om af te slanken, spierweefsel te kweken, de huid en bepaalde lichaamsdelen intensief te liften, te ontslakken, te verstevigen, te draineren én te ontspannen! Het revolutionaire Futura Pro Ultratone Professional System geeft het beste resultaat op het gebied van bio-electrische spierstimulatie. Zowel het gezicht als het lichaam worden hierdoor intensief verstevigd, gelift en beter gestroomlijnd!

Optimale individuele behandeling voor maximaal effect!


Het Futura Pro Ultratone apparaat bootst lichaamseigen biosignalen na. Het apparaat zendt hiervoor een reeks van verschillende impulsen en frequenties uit, die de te behandelen lichaams- of huiddelen stimuleren, vormen en intensief van hernieuwde jeugdigheid voorzien. Het programma kan hierbij telkens optimaal individueel per cliënt worden afgestemd voor een zo maximaal mogelijk effect! De signalen van de Futura Pro Ultratone worden automatisch in de vorm van regelmatig op elkaar volgende fysiologische rotaties aan het lichaam afgegeven. Deze dringen diep door in de huid, het onderliggende bindweefsel, het onderhuidse vet, de spieren, het spierweefsel, alsmede de bloedsomloop en het lymfesysteem. Deze bijzondere techniek maakt het mogelijk om individueel zeer nauwkeurig die lichaamsdelen of huidlocaties te kiezen, waar de gewenste verbeterde vorm, verjonging, versteviging en het liftende effecten dienen plaats te vinden.

Facelift zonder mes

 Wanneer het apparaat wordt toegepast op het gezicht, zorgt dit op een spraakmakende wijze voor een niet- chirurgische facelift! De geavanceerde biosignalen zorgen voor een zeer diepe spierversteviging, huidversteviging én een afvoer van overtollig lymfevocht. Dit leidt tot een zichtbare vermindering van rimpels en fijne lijntjes, alsmede tot een verbetering van de bloedcirculatie in de huid. De Futura Pro Ultratone zorgt tevens voor een intensief hydraterende massage en een algemeen onderhoud ten aanzien van de conditie van de huid. Het resultaat is een stevige, gladde en gelifte huid zonder dat er hiervoor in huid hoeft te worden gesneden!

Meer informatie en prijzen

Een behandeling met de Futura Pro Ultratone duurt ca. 30 minuten en is er vanaf € 60.00. Voor de geïnteresseerden bestaat voor alle behandelingen bij Linea afslankstudio de mogelijkheid voor een vrijblijvend consult. Hieraan zijn geen kosten verbonden.Tijdens dit consult worden de wensen en verwachtingen geïnventariseerd, waarna in overleg met de cliënt een programma op maat kunnen samenstellen.


Linea Afslankstudio | Witte de Withstraat 27 | 5666EH | Geldrop | Tel. 06-41834703 | info@lineabodycare.nl | K.v.K.nr. 52066975 | BTW.nr. NL850286414B01